Over B&B aan de Zee Zoutelande

De B&B is nieuw gebouwd in 2017 en beschikt over alle comfort die u maar kunt wensen. Gelegen aan de duinvoet ligt het strand voor de deur. Bij aankomst kunt u uw auto naast de deur parkeren op het eigen terrein. Op de begane grond hebben we een ruime kamer met eigen badkamer en terras die toegankelijk is voor mindervaliden. Op de eerste verdieping bevinden zich de andere luxe kamers die elk een eigen badkamer met ligbad, toilet en inloopdouche hebben. Op het zonnige zuiden met uitzicht op de duinen hebben deze luxe kamers een inpandig balkon met een heerlijk terras.

Iedere morgen wordt het ontbijt geserveerd ( tussen 8:00 en 10:00) in de ontbijt-en loungeruimte op de begane grond. Gedurende de dag kunt u hier van alle faciliteiten gebruik maken, zoals  de gezellige zithoek, koffie en thee , koeling met diverse dranken. De tuin is voor de gasten vrij toegankelijk en is voorzien van verschillende terrassen. Neemt u uw fiets mee, dan kunt u deze in de stalling parkeren en opladen. In de gehele B&B heeft u gratis WIFI.

Honden zijn alleen toegestaan in de tuinkamer, op aanvraag.

Wij werken groen! Het gehele huis is optimaal geïsoleerd en voorzien van een warmte winsysteem en warmwaterpomp. Het water wordt verwarmd door zonneboilers en electriciteit wordt gewonnen door zonnecollectoren. Wij willen zorg dragen voor een gezond milieu.

Sleutel ophalen tussen 11.00 en 13.00 of op afspraak.