Wat is er te doen in de omgeving van Zoutelande?

Door de mooie ligging aan de duinvoet, staat u binnen enkele minuten op het strand. Hier begint ook het duinpad over de duinen dat een geweldig uitzicht over Walcheren en de zee geeft. Bent u een natuur liefhebber dan kunt u hier uw hart ophalen. Door het  duingebied kunt u wandelen en deze sluiten aan op de natuurgebieden die de afgelopen jaren zijn aangelegd aan de kuststrook van Walcheren. Het fietspad met fietsnetwerk over Walcheren ligt naast het duinpad, tegenover de B&B. U kunt gelijk op pad! 

De badplaats Zoutelande met gezellige terrassen, winkeltjes en boulevard (ong. 600 m) is gemakkelijk te bereiken. De keuze in restaurants is groot. Strandpaviljoen de Strandzot ligt aan de andere zijde van de duinen (50m).  Vanuit Zoutelande is het ongeveer 10 km naar de stad Vlissingen met de boulevard, havens en winkelcentrum. 

Het historische stadje Veere (ongeveer 15 km) met zijn oude kades en centrum met terrassen en winkels is zeer de moeite waard om te bezoeken. De stad Middelburg (10 km) en de badplaats Domburg (8 km) zijn ook zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen.